Recenzja Softonic

Cut Paste Photo Editor: Rewolucyjna aplikacja do twórczej edycji zdjęć.

Cut Paste Photo Editor to darmowa aplikacja na Androida opracowana przez Card i Dialer w kategorii multimedialnej i podkategorii fotografii. Aplikacja oferuje wiele funkcji, które pozwalają użytkownikom tworzyć unikalne kolaże i kreatywnie edytować swoje zdjęcia. Najważniejszą funkcją aplikacji jest możliwość zamiany tła na znane miejsca, w tym na ramki znanych miast, cuda świata, a nawet na Taj Mahal.

Aplikacja posiada również funkcję Alpha Cut Paste, która płynnie łączy wycięte i wklejone zdjęcia na tle innych zdjęć. Dodatkowo, funkcja Auto Photo Cut Paste wykorzystuje zaawansowaną sztuczną inteligencję do wykrywania kolorów, co ułatwia wycinanie wybranych obszarów obrazu i wklejanie ich na inne zdjęcia lub istniejące tła HD w trybie krajobrazowym lub portretowym.

Funkcja Echo Mirror Magic dodaje nowy poziom kreatywności do edycji zdjęć poprzez tworzenie efektów lustrzanych i efektów zwolnionego tempa. Funkcja Photo Blender Overlays pozwala użytkownikom łączyć ze sobą dwa lub więcej obrazów za pomocą zaawansowanych narzędzi do edycji, takich jak podwójne naświetlanie, wielokrotne naświetlanie, mieszanie, efekty i nakładki.

Podsumowując, Cut Paste Photo Editor jest łatwy w obsłudze i posiada zaawansowane narzędzia, które pozwalają użytkownikom tworzyć niesamowite, spersonalizowane obrazy. Wiele funkcji tej aplikacji sprawia, że jest ona niezbędna dla każdego, kto chce podnieść swoje umiejętności edycji zdjęć na wyższy poziom. Aplikacja jest dostępna za darmo w sklepie Google Play.

Program jest dostępny w innych językach

Opinie użytkowników o Cut Paste Photo Editor

Czy próbowałeś Cut Paste Photo Editor? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.